De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€4,30 voor bestellingen die door de brievenbus passen
€6,95 voor bestellingen onder de € 100,- (binnen Nederland)
Gratis voor bestellingen vanaf € 100,- (bedrag excl. btw)

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende dag tussen dinsdag en zaterdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling dezelfde dag te verzenden. Niet altijd lukt het ons om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen proberen wij dezelfde dag nog te verzenden, waarna het de volgende dag bij u zal worden afgeleverd.
U ontvangt op de dag van verzending een Track & trace code per mail.

We vinden het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven over onze producten en service. Onze beoordelingen worden daarom, onpartijdig, beheerd door WebwinkelKeur.

WebwinkelKeur heeft maatregelen getroffen om de echtheid van reviews te garanderen. Welke maatregelen dit zijn lees je hier